Onbeperkt bellen met VSA (hotel) IP telefonie

Onbeperkt bellen
met IP telefonie

Maak een afspraak

VSA (Hotel) IP telefonie

Bellen via het vaste datanetwerk is tegenwoordig heel normaal geworden. Bent u voor uw hotel op zoek naar een moderne en kostenbewuste manier van telefoneren? Vertrouw dan ook op (hotel) IP telefonie van VSA. Daarmee bespaart u kosten, verhoogt u de efficiency binnen uw hotel/organisatie en vergroot u het gemak. Allemaal voordelen die een overstap naar IP telefonie wel héél aantrekkelijk maken.

Volledige ontzorging

Onze specialisten zorgen voor een volledige ontzorging van uw telefonievraagstuk. Naast installatie en implementatie van bestaande functies zoals check-in/out van gasten, call-charging en call-management, profiteert u met VSA als VoiP provider van extra voordeel. Uw besparing bedraagt al snel tientallen procenten per jaar.

Contact

Bent u benieuwd wat (hotel) IP telefonie van VSA voor uw organisatie kan betekenen? Maak dan een afspraak met onze accountmanagers. Wij helpen u graag!

Wie voor VSA kiest, kiest voor gemak, veiligheid en zekerheid.

VSA IT-specialisten Hotel-IT Accountancy Thuiswerken 01

5 tips voor efficiënt thuiswerken

Goed om te weten! Vijf tips voor u op een rij om thuis ook fijn én veilig te kunnen werken. Ontdek hoe u de perfecte thuiswerkplek inricht.

Onbeperkt bellen met VSA (hotel) IP telefonie

Bent u voor uw hotel op zoek naar een moderne en kostenbewuste manier van telefoneren? Vertrouw dan op (hotel) IP telefonie van VSA.

VSA Hotel-It expert Johannes Werkman Accountancy IT

Maak kennis met onze Security Officer

Johannes Werkman wordt direct enthousiast als hij over zijn nieuwe functie Security Officer vertelt. Het aspect ‘veiligheid’ wordt steeds belangrijker.

VSA IT-specialisten Hotel-IT Accountancy Microsoft 365 Backup-01

Microsoft 365 backup,
heeft u het al geregeld?

Gaat u ervan uit dat Microsoft 365 wordt geleverd met een volwaardige backupfunctie? Dat is echter een misvatting!

Een dag meelopen met een technisch specialist

Hotel Theater Figi koos voor VSA Werkplek. Tijdens de uitrol hiervan liepen we mee met een van onze technisch specialisten.