Microsoft 365 backup,
heeft u het al geregeld?

VSA IT-specialisten Hotel-IT Accountancy Microsoft 365 Backup-01

Nieuws
Microsoft 365 backup

Maak een afspraak

Microsoft 365 backup, heeft u het al geregeld?

Wist u dat er meer dan 130 miljoen actieve zakelijke gebruikers zijn die er blindelings op vertrouwen dat Microsoft 365 wordt geleverd met een volwaardige backupfunctie? Dat is echter een misvatting! De verantwoordelijkheid voor het beschermen van de data ligt bij u, als de eindgebruiker. Anders gezegd: zonder de backupfaciliteiten van een derde partij, zijn uw gevoelige zakelijke data en bestanden niet beschermd tegen onbedoeld dataverlies. Denk aan het per ongeluk verwijderen van een bestand of beschadiging van een bestand door een malware attack.

Regel uw Microsoft 365 backup eenvoudig met VSA

VSA regelt de backup van Microsoft 365 voor u. Zo bent u ervan verzekerd dat al uw files veilig worden opgeslagen in het VSA cloud-to-cloud backup systeem. De laatst opgeslagen versie van een bestand kan dan te allen tijde weer voor u worden teruggezet. Ook is de backup van Microsoft 365 standaard opgenomen in ons nieuwe onderhoudscontract. Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact met ons op!

Direct contact

Wilt u meer weten over Microsoft backup en bent u benieuwd wat VSA daarin voor u kan betekenen? Neem dan contact op. Wij zijn u graag van dienst!

Wie voor VSA kiest, kiest voor gemak, veiligheid en zekerheid.

VSA IT-specialisten Hotel-IT Accountancy Thuiswerken 01

5 tips voor efficiënt thuiswerken

Goed om te weten! Vijf tips voor u op een rij om thuis ook fijn én veilig te kunnen werken. Ontdek hoe u de perfecte thuiswerkplek inricht.

Onbeperkt bellen met VSA (hotel) IP telefonie

Bent u voor uw hotel op zoek naar een moderne en kostenbewuste manier van telefoneren? Vertrouw dan op (hotel) IP telefonie van VSA.

VSA Hotel-It expert Johannes Werkman Accountancy IT

Maak kennis met onze Security Officer

Johannes Werkman wordt direct enthousiast als hij over zijn nieuwe functie Security Officer vertelt. Het aspect ‘veiligheid’ wordt steeds belangrijker.

VSA IT-specialisten Hotel-IT Accountancy Microsoft 365 Backup-01

Microsoft 365 backup,
heeft u het al geregeld?

Gaat u ervan uit dat Microsoft 365 wordt geleverd met een volwaardige backupfunctie? Dat is echter een misvatting!

Een dag meelopen met een technisch specialist

Hotel Theater Figi koos voor VSA Werkplek. Tijdens de uitrol hiervan liepen we mee met een van onze technisch specialisten.