IT-Security

VSA IT specialisten Header Hotel-IT Accountancy Security

Voorkom beveiligingsproblemen:
vertrouw onze IT-specialisten

Maak een afspraak

IT-Security

Diefstal of misbruik van uw bedrijfsdata kan grote gevolgen hebben voor uw organisatie. Gelukkig is uw automatisering bij VSA in vertrouwde handen. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie aan alle wettelijke normen voor dataprotection en netwerk security voldoet, zónder dat dit ten koste gaat van de efficiency. Vertrouw daarom ook op onze Security Expert Consultancy.

Wie voor VSA kiest, kiest voor gemak, veiligheid en zekerheid.

VSA Advanced Security

Phishing, malware, ransomware… beveiliging tegen cyberaanvallen blijft zeer belangrijk. VSA werkt 24/7 aan het opsporen van, reageren op en herstellen van kritische cybersecurity incidenten en dreigingen. Met de aanvullende module op ons IT-onderhoudscontract, de Advanced Security module, bent u goed beveiligd.

Security Expert Consult

Diefstal of misbruik van uw bedrijfsdata kan grote financiële gevolgen en imagoschade hebben voor uw organisatie. Wilt u profiteren van optimale netwerk security? Wij adviseren u graag en kunnen aan de hand van een risicoanalyse de zwakkere plekken binnen uw organisatie in beeld brengen. Uw automatisering is bij VSA in vertrouwde handen.

Security Awareness Training

Bij de meeste organisaties vormen de medewerkers het grootste beveiligingsrisico. Soms worden incidenten veroorzaakt door onoplettendheid, maar in veel gevallen zijn medewerkers onvoldoende getraind en herkennen de risico’s niet. Met ons effectieve Security Awareness Training blijven uw medewerkers op de hoogte van nieuwe risico’s en daar heeft u veel profijt van.

 

Downloads:

VSA IT-Security > Phising (A4poster)

VSA IT-Security > Case Security Awareness Training

AVG

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stel hoge eisen aan de kwaliteit van uw IT-omgeving. Alle persoonsgegevens die u registreert van uzelf en van uw gasten en klanten, moeten goed beveiligd zijn. U wilt niet dat deze persoonsgegeven door een datalek in handen vallen van derden. Voorkom hoge boetes en zorg ervoor dat uw IT-omgeving optimaal is ingericht. Met VSA staat u sterk.

PCI-DSS

Accepteert uw organisatie creditcards of internationale debetpassen? Voldoet u dan ook aan de eisen die PC-DSS aan u stelt? Met de PCI-DSS-oplossing voldoet u aan de eisen van de internationale creditcard beveiligingsstandaard. Betaalkaartgegevens zijn hiermee optimaal beschermd.

 

Downloads:

VSA IT-Security > Veilig creditcard gebruik (A3poster)

Kennismaken

Wilt u kennismaken met onze IT-experts voor uw hotel of onderneming? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Profiteer van de voordelen van een optimale IT-omgeving en ervaar hoe uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau wordt getild.