IT-Werkomgevingen

IT-Werkomgevingen:
veilig en efficiënt werken

Maak een afspraak

IT-Werkomgevingen

Er komt een moment dat de inrichting van uw hotel-automatisering aan vernieuwing of vervanging toe is. Zo’n moment vraagt om keuzes. Kiest u voor een schaalbare server in de cloud? Of heeft u liever eigen servers met bijbehorende netwerkapparatuur op uw eigen locatie? Welke keuze u ook maakt, bij VSA zit u goed.

Wie voor VSA kiest, kiest voor gemak, veiligheid en zekerheid.

VSA Cloud

De VSA Cloud is niet zomaar een cloud-omgeving, het is een online automatiseringsoplossing die specifiek op uw wensen is afgestemd. Gemak, snelheid en veiligheid gaan daarmee hand in hand. Wie eenmaal gewend is aan het werken binnen de stabiele VSA Cloud wil nooit meer anders.

Microsoft 365

Ongetwijfeld heeft u er wel eens over nagedacht hoe u de effectiviteit en productiviteit binnen uw organisatie kunt verhogen. Microsoft 365 is dé totaaloplossing voor al uw kantoorsoftware en met de online oplossing van VSA kunnen uw medewerkers werken waar en wanneer ze dat willen.

Hosting

Er komt een moment dat de inrichting van uw automatiseringsomgeving aan vernieuwing of vervanging toe is. Zo’n moment vraag om keuzes. Kiest u voor een schaalbare server in de cloud? Of heeft u liever eigen servers met bijbehorende netwerkapparatuur op uw eigen locatie? Welke keuze u ook maakt, bij VSA zit u goed.

Wifi

Storingsvrije wifi is geen luxe, maar een vereiste. Zoekt u een wifinetwerk dat aansluit bij de wensen van uw gasten en medewerkers? Kies dan voor VSA wifi. Van kantoor tot terras en van vergaderzaal tot de receptie, u zult gegarandeerd tevreden zijn over het bereik en de snelheid van het wifinetwerk.

Telefonie

Wilt u besparen op uw belkosten? Kies dan voor VSA als uw VoIP provider. Met onze schaalbare telefonieoplossing belt u extra voordelig naar externe nummers. Bovendien bellen uw medewerkers onder altijd gratis, ook als zij buiten de deur zijn.

Kennismaken

Wilt u kennismaken met onze IT-experts voor uw hotel of onderneming? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Profiteer van de voordelen van een optimale IT-omgeving en ervaar hoe uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau wordt getild.