Remote Support

Wij kennen de hotellerie als geen ander. Al bijna 20 jaar zorgen wij er dagelijks voor dat ICT-oplossingen de hotelier optimaal ondersteunen in de dienstverlening aan gasten.

Met innovatie oplossingen spelen we in op nieuwe behoeften als locatieonafhankelijk werken en minder hardware in het hotel. We zorgen voor de koppeling met alle relevante systemen en bestaande hotelsoftware.

Aanspreekpunt

Wij maken hotelautomatisering overzichtelijk. U hoeft bij een vraag of probleem niet uit te zoeken met welke leverancier u contact moet opnemen. U heeft in ons 1 aanspreekpunt. Wij helpen u verder!

Wie voor VSA kiest, kiest voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Hulp op afstand

Om op afstand geholpen te worden moet u over TeamViewer beschikken. Via onderstaande button kunt u TeamViewer downloaden en installeren. Daarna kunt u uw ID en wachtwoord doorgeven. Dit is geheel veilig en zonder risico’s.

Wie voor VSA kiest, kiest voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Installeer TeamViewer

Cases Hotel IT

Hotel
Westcord Jakarta

Ontwerp en implementatie van een duurzame hotelautomatisering

• 3CX VoIP centrale
  • 24-uurs ondersteuning
  • Systeembeheer
  • Netwerkbeheer
  • Mailprotection
Lees meer >

Hotel
Van der Valk Amsterdam – Amstel

IT-inventarisatie en realisatie voor de nieuwbouw van het hotel

• Nieuwbouw hotelautomatisering consultancy
  • Implementatie IT infrastructuur
  • Werkplekken realisatie
  • Wifi implementatie en monitoring
  • IT security management
Lees meer >

Hotel
Van der Valk Groningen

IT-inventarisatie en realisatie voor de nieuwbouw van het hotel

• Nieuwbouw hotelautomatisering consultancy
  • Centraliseren ICT-diensten van drie hotels
  • Realisatie accespoints op iedere kamer
  • Wifi implementatie en monitoring
  • IT security management
Lees meer >

Theater Hotel
Figi Zeist

Wifi inventarisatie en realisatie nieuw snel netwerk voor het theater hotel

• Bezoekers voorzien van snelle en betrouwbare wifi verbinding
  • Toekomstbestendig wifi netwerk aanleggen
  • Implementatie binnen twee dagen
Lees meer >

Hotel
Roermond

Elk van de drie afzonderlijke hotels heeft weliswaar een eigen receptie waar operationele zaken worden afgehandeld, maar voor alle overige zaken, zoals planning en reservering, wilde Hotel Roermond voortaan gebruik maken van een centrale oplossing.

Lees meer >

Hotel
Van der Valk Utrecht

IT-inventarisatie en realisatie voor de nieuwbouw van het hotel

• Nieuwbouw hotelautomatisering consultancy
  • Implementatie IT infrastructuur
  • Werkplekken realisatie
  • Wifi implementatie en monitoring
  • IT security management
Lees meer >