Nieuws

Een nieuw jasje!

Van 24 juli 2020augustus 2nd, 2022Geen reacties

Een nieuw jasje; gloednieuwe website

Al enige tijd zijn we aan de achterkant bezig met de vernieuwing van het uiterlijk van VSA. Een van de onderdelen die we hebben vernieuwd is onze website.

 

En daar zijn we best trots op. De nieuwe website van VSA wordt een broedplaats van nieuwsberichten, cases over hotels en informatie over de oplossing die u als hotellier kunnen helpen om de gastbeleving net dat extra zetje te geven.

Wij zijn dan ook verheugd dat wij u op onze website mogen verwelkomen. Neem vooral een kijkje en uw feedback is altijd welkom!

Nieuwsbrief

Ook onze nieuwsbrief zal een nieuw jasje krijgen. Binnenkort zal de eerste nieuwsbrief verschijnen, die we 4 keer per jaar zullen uitbrengen. Deze nieuwsbrief zal bestaan uit kwalitatieve en waardevolle content over wat er binnen VSA speelt, komen onze klanten aan het woord, kijken we naar de trends en ontwikkelingen zijn en zullen onze leveranciers iets vertellen over de samenwerking met VSA.

Heeft u zich nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Ga dan gauw naar onze website en laat onderaan uw e-mailadres achter óf stuur een e-mail naar sales@vsa.nl en dan voegen wij uw e-mailadres handmatig toe.

Cases

Zoals gemeld zullen we onze website vullen met cases. We hebben al meerdere hotels benaderd of zij hun verhaal willen vertellen over hun ervaringen met VSA, voor welke oplossingen zij hebben gekozen en hoe hun dit heeft geholpen om hun hotelautomatisering te verbeteren. Deze cases zullen de komende tijd op onze website verschijnen, blijf deze daarom goed in de gaten houden.

Elk type hotel, klein of groot, krijgt de ruimte hier een bijdrage aan te leveren. Wilt u ook uw verhaal vertellen? Neem dan vooral contact op ons via 0592 53 00 50 of sales@vsa.nl.

Social media

Ook op social media zult u ons vaker tegenkomen. In eerste instantie focussen we ons op LinkedIn. Dit zal een verlengstuk zijn van de website én de nieuwsbrief, maar hier zullen we ook exclusieve verhalen delen. Het is daarom nooit verkeerd om onze pagina te volgen.

Iconen

Om bepaalde oplossingen en terminologie beter uit te beelden hebben we nieuwe iconen laten ontwerpen. Hierdoor maken we de informatie visueel inzichtelijk en zorgt het voor herkenning. U zult deze iconen terug gaan vinden in onze uitingen. Ook hier op onze website hebben we gebruik gemaakt van deze iconen. Heeft u ze allemaal gespot?

Direct contact

Wij maken hotelautomatisering overzichtelijk. U hoeft bij een vraag of probleem niet uit te zoeken met welke leverancier u contact moet opnemen. U heeft in ons één aanspreekpunt. Wij helpen u verder!

Wie voor VSA kiest, kiest voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Bel +31 (0) 592 53 00 53Verstuur e-mail >