Hotel IT Security

Beeld u zich eens in wat de gevolgen van een cyberaanval of digitale hack voor uw hotel kunnen zijn. Malware of een besmetting met een virus kunnen uw hotel dagenlang stilleggen. En dat is wel het laatste wat u wilt. Data- en netwerkbeveiliging is dan ook geen luxe meer, maar een vereiste. Neem geen onnodig risico en vertrouw op onze veiligheidsspecialisten.

Daarom kiest u voor Hotel IT Security van VSA

Onderzoek wijst keer op keer uit: de grootste bedreiging voor de veiligheid van uw datanetwerk komt van binnenuit. Nietsvermoedende medewerkers kunnen onbewust malware of virussen binnenhalen via bijvoorbeeld e-mail of filetransfers. Daarom zijn naast techniek en software ook beleidsvorming, training en risicobewustzijn belangrijke aspecten voor de veiligheid van uw data. VSA ondersteunt u daarbij en nemen de veiligheid van uw hotelautomatisering  zeer serieus. Met techniek, maar ook met hulp bij beleidsvorming en risicobewustzijn.

Bent u benieuwd wat wij voor uw hotel kunnen betekenen op het gebied van hotel IT security? Maak dan een afspraak met onze accountmanagers. Wij helpen u graag!

Wie voor VSA kiest, kiest voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Direct contact

Is uw hotel toe aan een zorgeloze ICT-omgeving en bent u benieuwd wat VSA daarin voor u kan betekenen? Wij zijn u graag van dienst!

Kies ook voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Bel +31 (0) 592 53 00 53Verstuur e-mail >

Hotel IT Security diensten

VSA Hotel IT Beveiliging AVG

AVG

Vertrouw uw kostbare hotel-ICT en data toe aan de specialisten van VSA. Dan voldoet u aan de AVG wetgeving en voorkomt u datalekken en hoge boetes.

VSA Hotel IT PCI- DCS

PCI-DSS

Wij helpen u bij het voldoen aan de eisen die de internationale beveiligingsstandaard PCI-DSS aan uw hotel stelt voor het accepteren van creditcards.

VSA Hotel IT Beveiliging Security Consult

SECURITY EXPERT CONSULT

Wij zorgen voor uw dataprotection, zónder dat dit ten koste gaat van de efficiency binnen uw hotel.

ADVANCED SECURITY

Met Advanced Security is veilig werken ongemerkt goed geregeld! Bescherm uw hotel IT-omgeving optimaal tegen cyberaanvallen.

Wat Hotel IT Security kan betekenen voor…

VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Klein vrijgevestigd

Boutique Hotels

First-class hotel IT Security voor elk type hotel.
Beheerd en onderhouden door de specialisten van VSA.
Profiteer van een kostenbesparende oplossing voor uw hotel.
VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Middel

Onafhankelijke Hotels

Moderne servers zonder grote investering
Integreerbaar met uw hotel- en kantoorsoftware.
Optimale beveiliging van uw hotelautomatisering.
VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Groot Hotelketen Hotel Franchise Internationaal

Hotelketens

Bewezen online hotel IT Security die altijd up-to-date is.
Hotelautomatisering die meebeweegt met de ontwikkeling van uw hotel.
Technologie die voldoet aan de wettelijke eisen vanuit de AVG.

Hotelautomatisering nieuws

Maak kennis met…
onze Security Officer

Johannes Werkman wordt direct enthousiast als hij over zijn nieuwe functie Security Officer vertelt. Het aspect ‘veiligheid’ wordt steeds belangrijker.

 

Microsoft 365 backup,
heeft u het al geregeld?

Gaat u ervan uit dat Microsoft 365 wordt geleverd met een volwaardige backupfunctie? Dat is echter een misvatting!

 

Een dag meelopen met…
de uitrol van VSA Werkplek

Onlangs koos Hotel Theater Figi voor VSA Werkplek. Tijdens de uitrol hiervan liepen we mee met één van onze technisch specialisten.

 

5 tips voor…
thuiswerken

Goed om te weten! Vijf tips voor u op een rij om thuis ook fijn én veilig te kunnen werken. Ontdek hoe u de perfecte thuiswerkplek inricht.

 

VSA en VodafoneZiggo
Samen sterker!

In de praktijk zien we steeds vaker dat we elkaar meer dan ooit nodig hebben. VodafoneZiggo levert de diensten tot aan de voordeur en VSA levert de diensten achter de voordeur. Een samenwerking die erg praktisch blijkt te zijn.

Kennismaken met…
Cyber Security

Kom meer te weten over wat een Cyber Security systeem is en wat de voordelen zijn. Ook kijken we naar hoe Security zich moet blijven ontwikkelen om de veiligheid te waarborgen voor Hotel IT-systemen.

Een nieuw jasje…
gloednieuwe website!

Hier is ie dan; onze nieuwe website! Naast onze website zullen we ook onze nieuwsbrief en social media in een nieuw jasje steken. Ook gaan we aan de slag met cases over en met onze klanten én hebben we nieuwe iconen laten ontwerpen.

Internet of Things
is actueler dan ooit

Onlangs verscheen in het vakblad Hospitality Management een leaflet over het onderwerp Internet of Things. Hier geven we inzicht in hoe deze technologie IoT de gastervaring verbetert en de hotelier inspireert.