Het ontwerp van uw hotelautomatisering

Gastvrijheid, daar draait het om in de hospitality. Om uw gasten het beste te kunnen bieden, is onbezorgde Hotelautomatisering van essentieel belang.

Van de bar tot het kantoor en van de vergaderzaal tot de hotelkamers, zonder een veilige en stabiele omgeving staat alles letterlijk stil. Vertrouw op de specialisten van VSA en kies voor een ontwerp van uw hotelautomatisering dat is toegespitst op uw wensen en behoeften.

Al 25 jaar specialist in de hotelbranche 

Of het gaat om nieuwbouw, uitbreiding of onderhoud, wij maken hotelautomatisering overzichtelijk. VSA is dan ook al ruim 25 jaar specialist in de hotelbranche. Profiteer ook van onze kennis en expertise en laat ons bij nieuwbouw of verbouw van uw hotel direct meedenken met uw hotelautomatisering.

Wie voor VSA kiest, kiest voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Direct contact

Is uw hotel toe aan zorgeloze hotelautomatisering en bent u benieuwd wat VSA daarin voor u kan betekenen? Wij zijn u graag van dienst!

Kies ook voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Bel +31 (0) 592 53 00 53Verstuur e-mail >

Het ontwerp van…

VSA Hotel IT Nieuwbouw

NIEUWBOUW 

Bij nieuwbouw van uw hotel is de aanleg van vlekkeloze hotelautomatisering van essentieel belang. Stabiele servers, netwerken en werkplekken vormen immers het hard van uw bedrijfsvoering. Wij zorgen voor een omgeving waarop u kunt bouwen.

VSA Hotel IT Uitbreiding

UITBREIDING

Bij uitbreiding van uw hotel vraagt ook om een aanpassing van uw hotelautomatisering. Het naadloos integreren van de bestaande en nieuwe omgeving is vaak de uitdaging. Vertrouw daarbij op de kennis van VSA. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialist in de hotelbranche.

VSA Hotel IT Onderhoud

ONDERHOUD

Laat het onderhoud van uw hotelautomatisering over aan VSA. Wij staan 24/7/365 voor u klaar met een team van specialisten. Met meer dan 25 jaar ervaring in de hotelbranche vormt dit dé basis voor uw hotelautomatisering.

Wat VSA kan betekenen voor…

VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Klein vrijgevestigd

Boutique Hotels

Geïnstalleerd en onderhouden door de specialisten van VSA.
Met ruim 25 jaar ervaring is VSA dé specialist in de hotelbranche.
VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Middel

Onafhankelijke Hotels

Schaalbare ICT die meebeweegt met de ontwikkeling van uw hotel.
Technologie die voldoet aan de wettelijke eisen vanuit de AVG.
VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Groot Hotelketen Hotel Franchise Internationaal

Hotelketens

Een bewezen concept dat specifiek is afgestemd op de hotelbranche.
ICT die integreerbaar is met uw hotel- en kantoorsoftware.

Hotelautomatisering nieuws

Maak kennis met…
onze Security Officer

Johannes Werkman wordt direct enthousiast als hij over zijn nieuwe functie Security Officer vertelt. Het aspect ‘veiligheid’ wordt steeds belangrijker.

 

Microsoft 365 backup,
heeft u het al geregeld?

Gaat u ervan uit dat Microsoft 365 wordt geleverd met een volwaardige backupfunctie? Dat is echter een misvatting!

 

Een dag meelopen met…
de uitrol van VSA Werkplek

Onlangs koos Hotel Theater Figi voor VSA Werkplek. Tijdens de uitrol hiervan liepen we mee met één van onze technisch specialisten.

 

5 tips voor…
thuiswerken

Goed om te weten! Vijf tips voor u op een rij om thuis ook fijn én veilig te kunnen werken. Ontdek hoe u de perfecte thuiswerkplek inricht.

 

VSA en VodafoneZiggo
Samen sterker!

In de praktijk zien we steeds vaker dat we elkaar meer dan ooit nodig hebben. VodafoneZiggo levert de diensten tot aan de voordeur en VSA levert de diensten achter de voordeur. Een samenwerking die erg praktisch blijkt te zijn.

Kennismaken met…
Cyber Security

Kom meer te weten over wat een Cyber Security systeem is en wat de voordelen zijn. Ook kijken we naar hoe Security zich moet blijven ontwikkelen om de veiligheid te waarborgen voor Hotel IT-systemen.

Een nieuw jasje…
gloednieuwe website!

Hier is ie dan; onze nieuwe website! Naast onze website zullen we ook onze nieuwsbrief en social media in een nieuw jasje steken. Ook gaan we aan de slag met cases over en met onze klanten én hebben we nieuwe iconen laten ontwerpen.

Internet of Things
is actueler dan ooit

Onlangs verscheen in het vakblad Hospitality Management een leaflet over het onderwerp Internet of Things. Hier geven we inzicht in hoe deze technologie IoT de gastervaring verbetert en de hotelier inspireert.