Implementatie Hotelautomatisering

De implementatie van hotelautomatisering is specialistenwerk waar veel bij komt kijken. Het implementatieproces begint al bij het maken van de juiste keuzes binnen uw budget. Schaft u eigen servers aan, of kiest u voor een cloudoplossing? Welk type wifi-oplossing is voor u het beste? En van welke veiligheidsmogelijkheden maakt u gebruik? Vertrouw bij de implementatie van uw hotelautomatisering op de specialisten van VSA. Wij begeleiden u van de begin tot eind.

Met oog voor u én voor uw gasten

Bij de implementatie van hotelautomatisering maken wij het graag overzichtelijk voor u. Met één accountmanager, één aanspreekpunt en één leverancier, gericht op het beste voor u én voor uw gasten. Dat is implementatie van hotelautomatisering zoals het hoort.

Bent u benieuwd wat wij voor de implementatie van uw hotelautomatisering kunnen betekenen? Maak dan een afspraak met onze accountmanagers.

Wie voor VSA kiest, kiest voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Direct contact

Is uw hotel toe aan zorgeloze hotelautomatisering en bent u benieuwd wat VSA daarin voor u kan betekenen? Wij zijn u graag van dienst!

Kies ook voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Bel +31 (0) 592 53 00 53Verstuur e-mail >

Implementatie diensten

PLANNING

Van analyse en advisering tot implementatie en uitrol, wij verzorgen de planning van uw hotelautomatisering van A tot Z. Vertrouw op 25 jaar ervaring in de hotelbranche.

VSA Hotel IT Ontzorging

COMPLETE ONTZORGING

Hotelautomatisering waar u geen omkijken naar heeft, dát is hotelautomatisering van VSA. Wij zorgen voor veilige, stabiele en storingsvrije automatisering binnen uw hotel.

Wat implementatie door VSA betekenen voor…

VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Klein vrijgevestigd

Boutique Hotels

First-class hotelautomatisering voor elk type hotel.
Automatisering met oog voor u én voor uw gasten.
Beheerd en onderhouden door de specialisten van VSA
VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Middel

Onafhankelijke Hotels

Kies voor lokale hotelautomatisering of voor moderne cloudoplossingen.
Profiteer van een kostenbesparende oplossing voor uw hotel-IT.
Integreerbaar met veel hotel- en kantoorsoftware
VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Groot Hotelketen Hotel Franchise Internationaal

Hotelketens

Met oog voor de specifieke situatie van elk individuele hotel binnen de keten.
Hotelautomatisering die meebeweegt met de ontwikkeling van uw hotel.
Technologie die voldoet aan de wettelijke eisen vanuit de AVG.

Hotelautomatisering nieuws

Maak kennis met…
onze Security Officer

Johannes Werkman wordt direct enthousiast als hij over zijn nieuwe functie Security Officer vertelt. Het aspect ‘veiligheid’ wordt steeds belangrijker.

 

Microsoft 365 backup,
heeft u het al geregeld?

Gaat u ervan uit dat Microsoft 365 wordt geleverd met een volwaardige backupfunctie? Dat is echter een misvatting!

 

Een dag meelopen met…
de uitrol van VSA Werkplek

Onlangs koos Hotel Theater Figi voor VSA Werkplek. Tijdens de uitrol hiervan liepen we mee met één van onze technisch specialisten.

 

5 tips voor…
thuiswerken

Goed om te weten! Vijf tips voor u op een rij om thuis ook fijn én veilig te kunnen werken. Ontdek hoe u de perfecte thuiswerkplek inricht.

 

VSA en VodafoneZiggo
Samen sterker!

In de praktijk zien we steeds vaker dat we elkaar meer dan ooit nodig hebben. VodafoneZiggo levert de diensten tot aan de voordeur en VSA levert de diensten achter de voordeur. Een samenwerking die erg praktisch blijkt te zijn.

Kennismaken met…
Cyber Security

Kom meer te weten over wat een Cyber Security systeem is en wat de voordelen zijn. Ook kijken we naar hoe Security zich moet blijven ontwikkelen om de veiligheid te waarborgen voor Hotel IT-systemen.

Een nieuw jasje…
gloednieuwe website!

Hier is ie dan; onze nieuwe website! Naast onze website zullen we ook onze nieuwsbrief en social media in een nieuw jasje steken. Ook gaan we aan de slag met cases over en met onze klanten én hebben we nieuwe iconen laten ontwerpen.

Internet of Things
is actueler dan ooit

Onlangs verscheen in het vakblad Hospitality Management een leaflet over het onderwerp Internet of Things. Hier geven we inzicht in hoe deze technologie IoT de gastervaring verbetert en de hotelier inspireert.