Beheer & Support

Uw hotelautomatisering is een essentieel onderdeel binnen uw bedrijfsvoering. Want zonder storingsvrije hotelautomatisering staat uw hotel letterlijk stil. Onderhoud van uw hotelautomatisering is daarom erg belangrijk. Juist omdat onderhoud hotels veel geld kost, bieden wij u Beheer & Support. Daarmee krijgt u meer grip op de kosten en bent u bovendien verzekerd van first-class onderhoud van uw hotelautomatisering.  

Met oog voor u én voor uw gasten 

Van het onderhoud aan uw wifi-netwerk tot aan de beveiliging van uw hotelautomatisering, onze specialisten kennen het klappen van de zweep als geen ander. Wij komen met innovatieve oplossingen die passen bij uw wensen en budgetten en die aansluiten bij de verwachtingen van uw gasten. En dat doen we al meer dan 25 jaar. Daarmee zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in de hotelbranche. Niet verwonderlijk dat inmiddels meer dan honderd hotels en hotelketens in binnen- en buitenland van onze diensten gebruik maken.

Wie voor VSA kiest, kiest voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Direct contact

Is uw hotel toe aan een zorgeloze ICT-omgeving en bent u benieuwd wat VSA daarin voor u kan betekenen? Wij zijn u graag van dienst!

Kies ook voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Bel +31 (0) 592 53 00 53Verstuur e-mail >

Hotel IT Beheer & Support diensten

VSA Hotel IT Wifi Support

WIFI SUPPORT

Met onze Wifi Support monitoren wij de Wifi-prestaties in uw hotel en zorgen daarbij voor optimale toegang, goede snelheid en een perfect bereik.

VSA Hotel ICT beveiliging Support

ICT BEVEILIGING

Voorkom kwetsbaarheden in uw hotel-ICT en vertrouw uw kostbare netwerk toe aan onze specialisten. Met onze ICT beveiliging zorgen wij voor een perfecte bescherming.

VSA Hotel IT Telefonie Support

HOTELTELEFONIE SUPPORT

Wij monitoren uw IP-telefooncentrale op afstand en komen bij een dreigende storing in actie, nog voordat u melding van het probleem heeft gedaan.

VSA Hotel IT Netwerkbeheer Support

NETWERKBEHEER

Wij monitoren en beheren de infrastructuur van uw netwerk op afstand. Eventuele storingen signaleren wij tijdig en verhelpen deze zo mogelijk direct op afstand.

Wat Hotel IT Beheer & Support kan betekenen voor…

VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Klein vrijgevestigd

Boutique Hotels

First-class hotelautomatisering, met oog voor u én voor uw gasten.
Profiteer van onze persoonlijke en laagdrempelige aanpak.
Volledige begeleiding en ontzorging van uw automatiseringsbehoeften.
VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Middel

Onafhankelijke hotels

Maatwerk oplossingen voor ieder type hotel en binnen elk budget.
Kies voor lokale hotelautomatisering of voor moderne online clouddiensten.
Profiteer van automatisering die integreerbaar is met veel hotel- en kantoorsoftware.
VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Groot Hotelketen Hotel Franchise Internationaal

Hotelketens

Moderne technologie, met oog voor de specifieke situatie van ieder hotel binnen de keten.
Hotelautomatisering die meebeweegt met de ontwikkeling van ieder individueel hotel.
Bewezen technologie die voldoet aan de wettelijke eisen vanuit de AVG.

Hotelautomatisering nieuws

Maak kennis met…
onze Security Officer

Johannes Werkman wordt direct enthousiast als hij over zijn nieuwe functie Security Officer vertelt. Het aspect ‘veiligheid’ wordt steeds belangrijker.

 

Microsoft 365 backup,
heeft u het al geregeld?

Gaat u ervan uit dat Microsoft 365 wordt geleverd met een volwaardige backupfunctie? Dat is echter een misvatting!

 

Een dag meelopen met…
de uitrol van VSA Werkplek

Onlangs koos Hotel Theater Figi voor VSA Werkplek. Tijdens de uitrol hiervan liepen we mee met één van onze technisch specialisten.

 

5 tips voor…
thuiswerken

Goed om te weten! Vijf tips voor u op een rij om thuis ook fijn én veilig te kunnen werken. Ontdek hoe u de perfecte thuiswerkplek inricht.

 

VSA en VodafoneZiggo
Samen sterker!

In de praktijk zien we steeds vaker dat we elkaar meer dan ooit nodig hebben. VodafoneZiggo levert de diensten tot aan de voordeur en VSA levert de diensten achter de voordeur. Een samenwerking die erg praktisch blijkt te zijn.

Kennismaken met…
Cyber Security

Kom meer te weten over wat een Cyber Security systeem is en wat de voordelen zijn. Ook kijken we naar hoe Security zich moet blijven ontwikkelen om de veiligheid te waarborgen voor Hotel IT-systemen.

Een nieuw jasje…
gloednieuwe website!

Hier is ie dan; onze nieuwe website! Naast onze website zullen we ook onze nieuwsbrief en social media in een nieuw jasje steken. Ook gaan we aan de slag met cases over en met onze klanten én hebben we nieuwe iconen laten ontwerpen.

Internet of Things
is actueler dan ooit

Onlangs verscheen in het vakblad Hospitality Management een leaflet over het onderwerp Internet of Things. Hier geven we inzicht in hoe deze technologie IoT de gastervaring verbetert en de hotelier inspireert.