Cases

Kruisherenhotel Maastricht

Van 15 juni 2021juli 13th, 2021Geen reacties

Kruisherenhotel Maastricht

Op een bijzondere locatie, gelegen in het hart van Maastricht, is in een voormalig Gotisch Kruisherenklooster één van de grootste projecten van Oostwegel Collection gerealiseerd. Al jarenlang verzorgt VSA de automatisering van Oostwegel Collection en zodoende was VSA ook vanaf het begin betrokken bij de realisatie van dit project: het Kruisherenhotel Maastricht, waar achter de schermen de nieuwste hotelautomatisering van VSA draait.

De case

Sinds de opening in 2005 denkt Van Staalduinen Automatisering mee in de mogelijkheden van hotelautomatisering die processen, werkplekken én gastbeleving optimaliseren. We spreken daarover met de eigenaar van het Kruisherenhotel Maastricht, Camille Oostwegel.

Het Kruisherenhotel Maastricht is de vierde en meest recente locatie van Oostwegel Collection. “Alle huizen van Oostwegel Collection hebben een rijke culturele en culinaire traditie”, vertelt Camille. “De transformatie van het voormalige Kruisherenklooster naar het huidige Kruisherenhotel was een groot project. Met 60 moderne hotelkamers waarvan 28 comfortabele suites, is er geen kamer hetzelfde! Bij de realisatie van zo’n project hebben wij betrouwbare partners nodig die ook in hectische periodes altijd klaar staan met advies en oplossingen.”

Betrouwbaar en deskundig

“Wij kennen VSA al vele jaren als een betrouwbare, deskundige partner met een uitstekende service. Daarom was de keuze voor VSA ook nu weer snel gemaakt. We zijn een bijzonder project aangegaan en willen dan ook dat alle faciliteiten bijzonder goed geregeld zijn. Ook deze keer is onze samenwerking weer naar volle tevredenheid verlopen,” aldus Camille.

Direct contact

Wij maken hotelautomatisering overzichtelijk. U hoeft bij een vraag of probleem niet uit te zoeken met welke leverancier u contact moet opnemen. U heeft in ons één aanspreekpunt. Wij helpen u verder!

Wie voor VSA kiest, kiest voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Bel +31 (0) 592 53 00 53Stuur een e-mail >

VSA Werkplek – veilig en flexibel

Het Kruisherenhotel Maastricht is een dynamische plek waar veel gebeurt. “Wij hebben onze eigen manier van werken en willen dat zo efficiënt mogelijk doen. VSA Werkplek zorgt ervoor dat ik altijd overal op een veilige manier bij kan en dat is enorm fijn.”

VSA Werkplek is speciaal afgestemd op de hotelbranche en daardoor gemakkelijk te integreren met hotelsoftware. Zo heeft iedere medewerker altijd veilig toegang tot zijn eigen cloud-desktop. “Het biedt veel flexibiliteit en voordeel om met elk device en op iedere plek te kunnen werken. VSA Werkplek helpt ons daarmee,” legt Camille uit.

Een beleving met een bekroning

Het jaar 2020 was een kroonjaar voor het Kruisherenhotel Maastricht, dat haar 15-jarige jubileum vierde in haar precies 500 jaar oude monumentale pand.

“Daar zijn wij enorm trots op. Het huis is in 15 jaar tijd groot geworden, juist door het intiem en persoonlijk te houden,” aldus Camille. “We blijven onszelf de komende jaren doorontwikkelen, ook op het gebied van automatisering. Door onze processen zo goed mogelijk te automatiseren, blijft er zo veel mogelijk tijd over voor onze gasten,” besluit Camille.

Camille Oostwegel
Eigenaar en Managing Director bij Oostwegel Collection

We hebben gebruik gemaakt van…

VSA Hotel IT Servers

Servers

VSA Hotel IT Firewall

Firewall

VSA Hotel IT Netwerkbeheer Support

24/7 support