Nieuws

Download: Is uw hotel klaar voor de toekomst?

Van 24 juli 2020maart 19th, 2021Geen reacties

Is uw hotel klaar voor de toekomst?

Bij VSA vinden we het belangrijk om altijd het fijne te weten van ontwikkelingen binnen de hotellerie. Niet alleen ten opzichte van de branche, maar ook zeker ten opzichte van ons specialisme: hotelautomatisering en innovatie. We vinden het daarom belangrijk om onze bevindingen met u te delen.

IoT is actueler dan ooit

Onlangs verscheen in het vakblad Hospitality Management een leaflet over het onderwerp Internet of Things. Hier gave we inzicht in hoe deze technologie IoT de gastervaring verbetert en de hotelier inspireert. Ook onderzochten we hoe slimme hotelkamers daaraan bijdragen én een hotel operationeel kunnen vereenvoudigen.

Internet of Things is binnen de hotellerie dan ook actueler dan ooit. We geven inzicht in welke kansen er voor uw hotel liggen op basis van drie verschillende stromingen; de gastbeleving, de operationele kant en de facilitaire kant. Binnen deze drie stromingen zijn allerlei slimme toepassingen beschikbaar die de gastervaring kunnen verbreden en verbeteren, maar u als hotelier ook kunnen ondersteunen om meer inzicht te krijgen in de processen en deze beter te stroomlijnen.

Altijd dezelfde voorkeuren

Een voorbeeld daarvan is scènemanagement. Iedere gast heeft zijn of haar eigen voorkeuren, maar de kamers wisselen bijna dagelijks van gast. Hoe zorgt u er dan voor dat de gast bij een nieuw bezoek aan hetzelfde hotel of een hotel uit een keten, dezelfde voorkeuren met zich meedraagt? De IoT oplossingen van VSA maken dit mogelijk. Wanneer een gast uw hotel binnenloopt, herkent het IoT-platform de gast. De voorkeuren van de gast, zoals temperatuur, radio, wekker en ontbijtvoorkeuren, worden direct en automatisch ingesteld en doorgegeven. Zo ervaart de gast een perfect afgestemd verblijf en dat gebeurt allemaal geautomatiseerd.

Bent u benieuwd wat IoT en VSA voor uw hotel kunnen betekenen? Download hier de leaflet en ontdek wat IoT binnen uw hotel kan opleveren!

Download de leaflet

Bent u benieuwd wat Internet of Things en VSA voor uw hotel kunnen betekenen? Download hier de leaflet en ontdek wat IoT binnen uw hotel kan opleveren!

Wie voor VSA kiest, kiest voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Download hier de leafletVerstuur e-mail >

Nieuws

Maak kennis met…
onze Security Officer

Johannes Werkman wordt direct enthousiast als hij over zijn nieuwe functie Security Officer vertelt. Het aspect ‘veiligheid’ wordt steeds belangrijker.

 

Lees meer >

Backup voor Microsoft 365,
heeft u het al geregeld?

Gaat u ervan uit dat Microsoft 365 wordt geleverd met een volwaardige backupfunctie? Dat is echter een misvatting!

Lees meer >

Een dag meelopen met…
de uitrol van VSA Werkplek

Onlangs koos Hotel Theater Figi voor VSA Werkplek. Tijdens de uitrol hiervan liepen we mee met één van onze technisch specialisten.

 

Lees meer >

5 tips voor…
thuiswerken

Goed om te weten! Vijf tips voor u op een rij om thuis ook fijn én veilig te kunnen werken. Ontdek hoe u de perfecte thuiswerkplek inricht.

 

Lees meer >

VSA en VodafoneZiggo
Samen sterker!

Om u als hotelier nog meer te kunnen ontzorgen en een 100% end-to-end oplossing te kunnen bieden, is een officiële samenwerking gestart tussen VSA en

de Hospitality-tak van VodafoneZiggo.

Lees meer >

Kennismaken met…
Cyber Security

Kom meer te weten over wat een Cyber Security systeem is en wat de voordelen zijn. Ook kijken we naar hoe Security zich moet blijven ontwikkelen om de veiligheid te waarborgen voor Hotel IT-systemen.

Lees meer >

Een nieuw jasje…
gloednieuwe website!

Hier is ie dan; onze nieuwe website! Naast onze website zullen we ook onze nieuwsbrief en social media in een nieuw jasje steken. Ook gaan we aan de slag met cases over en met onze klanten én hebben we nieuwe iconen laten ontwerpen.

Lees meer >