Hotel Wifi

Onderzoek toont keer op keer aan dat een vlekkeloos wifinetwerk in hotels voor veel gasten een belangrijk beoordelingscriterium is. Ongestoord kunnen werken, films kijken of muziek luisteren draagt in hoge mate bij aan een perfecte hotelbeleving. Toch halen veel hotels met hun wifinetwerk niet het prestatieniveau dat gasten van hen verwachten. En dat is jammer, want een goed ingericht wifinetwerk is echt binnen handbereik. Kies daarom ook voor een kwaliteitswifi-netwerk van VSA, dan zit u goed.

De kracht van stabiel en storingsvrij internet

Maak kennis met onze wifi-specialisten. Wij werken met de smart wifi-technologie van Ruckus Wireless, wereldwijde marktleider in hospitality-wifi. Daarmee profiteert u van topklasse wifidiensten die speciaal zijn afgestemd op de hospitality-branche. Doordat de wifi-verbinding van uw gasten zonder onderbreking van de ene naar de andere wifi-zone overgaan, ervaren uw gasten een vlekkeloze wifi-beleving. Benieuwd wat wij voor uw hotel kunnen betekenen? Maak kennis met onze specialisten!

Bent u benieuwd wat hotel wifi van VSA voor uw hotel kan betekenen? Maak dan een afspraak met onze accountmanagers. Wij helpen u graag!

Wie voor VSA kiest, kiest voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Direct contact

Is uw hotel toe aan een zorgeloze ICT-omgeving en bent u benieuwd wat VSA daarin voor u kan betekenen? Wij zijn u graag van dienst!

Kies ook voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Bel +31 (0) 592 53 00 53Verstuur e-mail >

Hotel Wifi diensten

VSA Wifi voor Hotels

WIFI VOOR HOTELS

Met onze maatwerk wifi-oplossingen genieten uw hotelgasten van snel, stabiel en storingsvrij internet. Profiteer van onze jarenlange hotelexpertise.

VSA Hotel Stralingsarme Wifi

STRALINGSARME WIFI

Reduceer de hoeveelheid elektromagnetische straling met ruim 90%, dankzij onze stralingsarme wifi-oplossing.

VSA Hotel Wifi Site Survey

WIFI SITE SURVEY

Ondervindt u dekkingsproblemen of andere storingen in uw wifinetwerk? Dan brengen onze specialisten de prestaties van uw hotel wifi-netwerk in kaart aan de hand van een wifi site survey.

Wat Hotel Wifi kan betekenen voor…

VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Klein vrijgevestigd

Boutique Hotels

Smart wifi-technologie zorgt voor een vlekkeloze wifi-beleving van uw gasten.
Aan de hand van een wifi-site-survey brengen we eventuele “dode hoeken” in uw netwerk in kaart.
Kiest u voor stralingsarme wifi, dan reduceert u het niveau aan elektromagnetische straling met 90%.
VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Middel

Onafhankelijke Hotels

Op afstand onderhouden door de specialisten van VSA.
Technologie die voldoet aan de wettelijke eisen vanuit de AVG.
VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Groot Hotelketen Hotel Franchise Internationaal

Hotelketens

Dankzij onze schaalbare oplossing groeit uw wifinetwerk met uw hotel mee.
ICT die meegroeit met de ontwikkeling van uw hotel.
Beheer uw netwerk vanuit de cloud.

Hotelautomatisering nieuws

Maak kennis met…
onze Security Officer

Johannes Werkman wordt direct enthousiast als hij over zijn nieuwe functie Security Officer vertelt. Het aspect ‘veiligheid’ wordt steeds belangrijker.

 

Microsoft 365 backup,
heeft u het al geregeld?

Gaat u ervan uit dat Microsoft 365 wordt geleverd met een volwaardige backupfunctie? Dat is echter een misvatting!

 

Een dag meelopen met…
de uitrol van VSA Werkplek

Onlangs koos Hotel Theater Figi voor VSA Werkplek. Tijdens de uitrol hiervan liepen we mee met één van onze technisch specialisten.

 

5 tips voor…
thuiswerken

Goed om te weten! Vijf tips voor u op een rij om thuis ook fijn én veilig te kunnen werken. Ontdek hoe u de perfecte thuiswerkplek inricht.

 

VSA en VodafoneZiggo
Samen sterker!

In de praktijk zien we steeds vaker dat we elkaar meer dan ooit nodig hebben. VodafoneZiggo levert de diensten tot aan de voordeur en VSA levert de diensten achter de voordeur. Een samenwerking die erg praktisch blijkt te zijn.

Kennismaken met…
Cyber Security

Kom meer te weten over wat een Cyber Security systeem is en wat de voordelen zijn. Ook kijken we naar hoe Security zich moet blijven ontwikkelen om de veiligheid te waarborgen voor Hotel IT-systemen.

Een nieuw jasje…
gloednieuwe website!

Hier is ie dan; onze nieuwe website! Naast onze website zullen we ook onze nieuwsbrief en social media in een nieuw jasje steken. Ook gaan we aan de slag met cases over en met onze klanten én hebben we nieuwe iconen laten ontwerpen.

Internet of Things
is actueler dan ooit

Onlangs verscheen in het vakblad Hospitality Management een leaflet over het onderwerp Internet of Things. Hier geven we inzicht in hoe deze technologie IoT de gastervaring verbetert en de hotelier inspireert.