Hotel IT Infrastructuur

Bent u op zoek naar een nieuwe of vervangende IT infrastructuur voor uw hotel? Dan denken wij graag met u mee. Als specialist in de hotelbranche kent hotel-IT nauwelijks geheimen voor ons. Zowel voor uw gasten als voor uw medewerkers is een veilige en stabiele IT-infrastructuur van essentieel belang. Zonder een werkend IT-netwerk staat uw hotel letterlijk stil.

VSA laat techniek voor u werken

Binnen uw hotel zou één onderdeel een vaste zekerheid moeten zijn, dat is uw hotel-IT. Dankzij een stabiele en storingsvrije netwerkomgeving kunnen u en uw medewerkers zich voor 100% bezighouden met datgene dat voor u belangrijk is: uw gasten. Vertrouw op de specialisten van VSA. Met ruim 25 jaar ervaring in de hotelbranche laten wij techniek voor u werken. Wij werken met servers en netwerken van hoogwaardige kwaliteit en volledig afgestemd op de hotelbranche.

Bent u benieuwd wat wij voor uw hotel kunnen betekenen op het gebied van uw hotel IT infrastructuur? Maak dan een afspraak met onze accountmanagers. Wij helpen u graag!

Wie voor VSA kiest, kiest voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Direct contact

Is uw hotel toe aan een zorgeloze ICT-omgeving en bent u benieuwd wat VSA daarin voor u kan betekenen? Wij zijn u graag van dienst!

Kies ook voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Bel +31 (0) 592 53 00 53Verstuur e-mail >

Hotel IT Infrastructuur diensten

VSA Hotel IT Servers

SERVERS

Met eigen servers op uw locatie bouwt u een stevig fundament onder uw hotel-IT. Wij installeren, beheren en onderhouden uw servers en zijn u daarbij graag van dienst met maatwerk advisering.

VSA Hotel IT Netwerken

NETWERKEN

Neem geen risico’s en leg uw kostbare IT-infrastructuur in handen van onze specialisten. Wij installeren, beheren en onderhouden IT-netwerken voor hotels en hotelketens.

Wat Hotel IT Infrastructuur kan betekenen voor…

VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Klein vrijgevestigd

Compacte hotels

Geïnstalleerd en onderhouden door de specialisten van VSA,
24/7 monitoring van uw netwerkperformance.
VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Middel

Vrijgevestigde hotels

Schaalbare ICT die meebeweegt met de ontwikkeling van uw hotel.
Technologie die voldoet aan de wettelijke eisen vanuit de AVG.
VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Groot Hotelketen Hotel Franchise Internationaal

Hotelketens

Servers en netwerken die zijn afgestemd op de hotelbranche.
Integreerbaar met veel hotel- en kantoorsoftware

Hotelautomatisering nieuws

Maak kennis met…
onze Security Officer

Johannes Werkman wordt direct enthousiast als hij over zijn nieuwe functie Security Officer vertelt. Het aspect ‘veiligheid’ wordt steeds belangrijker.

 

Microsoft 365 backup,
heeft u het al geregeld?

Gaat u ervan uit dat Microsoft 365 wordt geleverd met een volwaardige backupfunctie? Dat is echter een misvatting!

 

Een dag meelopen met…
de uitrol van VSA Werkplek

Onlangs koos Hotel Theater Figi voor VSA Werkplek. Tijdens de uitrol hiervan liepen we mee met één van onze technisch specialisten.

 

5 tips voor…
thuiswerken

Goed om te weten! Vijf tips voor u op een rij om thuis ook fijn én veilig te kunnen werken. Ontdek hoe u de perfecte thuiswerkplek inricht.

 

VSA en VodafoneZiggo
Samen sterker!

In de praktijk zien we steeds vaker dat we elkaar meer dan ooit nodig hebben. VodafoneZiggo levert de diensten tot aan de voordeur en VSA levert de diensten achter de voordeur. Een samenwerking die erg praktisch blijkt te zijn.

Kennismaken met…
Cyber Security

Kom meer te weten over wat een Cyber Security systeem is en wat de voordelen zijn. Ook kijken we naar hoe Security zich moet blijven ontwikkelen om de veiligheid te waarborgen voor Hotel IT-systemen.

Een nieuw jasje…
gloednieuwe website!

Hier is ie dan; onze nieuwe website! Naast onze website zullen we ook onze nieuwsbrief en social media in een nieuw jasje steken. Ook gaan we aan de slag met cases over en met onze klanten én hebben we nieuwe iconen laten ontwerpen.

Internet of Things
is actueler dan ooit

Onlangs verscheen in het vakblad Hospitality Management een leaflet over het onderwerp Internet of Things. Hier geven we inzicht in hoe deze technologie IoT de gastervaring verbetert en de hotelier inspireert.