Hotel IT Infrastructuur

Bent u op zoek naar een nieuwe of vervangende IT infrastructuur voor uw hotel? Dan denken wij graag met u mee. Als specialist in de hotelbranche kent hotel-IT nauwelijks geheimen voor ons. Zowel voor uw gasten als voor uw medewerkers is een veilige en stabiele IT-infrastructuur van essentieel belang. Zonder een werkend IT-netwerk staat uw hotel letterlijk stil.

VSA laat techniek voor u werken

Binnen uw hotel zou één onderdeel een vaste zekerheid moeten zijn, dat is uw hotel-IT. Dankzij een stabiele en storingsvrije netwerkomgeving kunnen u en uw medewerkers zich voor 100% bezighouden met uw datgene dat voor u belangrijk is: uw gasten. Vertrouw op de specialisten van VSA. Met ruim 25 jaar ervaring in de hotelbranche laten wij techniek voor u werken. Wij werken met servers en netwerken van hoogwaardige kwaliteit en volledig afgestemd op de hotelbranche.

Bent u benieuwd wat wij voor uw hotel kunnen betekenen op het gebied van uw hotel IT infrastructuur? Maak dan een afspraak met onze accountmanagers. Wij helpen u graag!

Wie voor VSA kiest, kiest voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Direct contact

Is uw hotel toe aan een zorgeloze ICT-omgeving en bent u benieuwd wat VSA daarin voor u kan betekenen? Wij zijn u graag van dienst!

Kies ook voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Bel +31 (0) 592 53 00 53Verstuur e-mail >

Hotel IT Infrastructuur diensten

VSA Hotel IT Servers

SERVERS

Met eigen servers op uw locatie bouwt u een stevig fundament onder uw hotel-IT. Wij installeren, beheren en onderhouden uw servers en zijn u daarbij graag van dienst met maatwerk advisering.

VSA Hotel IT Netwerken

NETWERKEN

Neem geen risico’s en leg uw kostbare IT-infrastructuur in handen van onze specialisten. Wij installeren, beheren en onderhouden IT-netwerken voor hotels en hotelketens.

Wat Hotel IT Infrastructuur kan betekenen voor…

VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Klein vrijgevestigd

Compacte hotels

Geïnstalleerd en onderhouden door de specialisten van VSA,
24/7 monitoring van uw netwerkperformance.
VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Middel

Vrijgevestigde hotels

Schaalbare ICT die meebeweegt met de ontwikkeling van uw hotel.
Technologie die voldoet aan de wettelijke eisen vanuit de AVG.
VSA Hotel IT icoon opsomming Hotel Groot Hotelketen Hotel Franchise Internationaal

Hotelketens

Servers en netwerken die zijn afgestemd op de hotelbranche.
Integreerbaar met veel hotel- en kantoorsoftware