Cases

Van der Valk Hotel Groningen

Van 26 mei 2020maart 22nd, 2021Geen reacties

Van der Valk Hotel Groningen

Na jaren van voorbereiding opende Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk haar deuren. Het 27 meter hoge gebouw is met 125 hotelkamers, 11 congres- en vergaderzalen een prachtige accommodatie langs de A7. Voor de ICT-voorzieningen binnen het hotel koos Stijn Langebeek, general manager bij Van der Valk Groningen, voor Van Staalduinen Automatisering (VSA). De hotelautomatiseerder uit Assen zorgde voor een integrale ICT-oplossing in de vorm van een intern netwerk, gekoppeld aan de VSA-cloud en een hotelbreed wifi-netwerk. Met deze integrale aanpak is Van der Valk Groningen-Hoogkerk in staat alle diensten en services voor haar klanten naadloos op elkaar te laten aansluiten.

”Een ICT-leverancier die nooit wegloopt voor z’n verantwoordelijkheid is goud waard”

“We hebben al een lange relatie met VSA en zijn zeer tevreden over hun producten en diensten,” vertelt Stijn Langebeek, “het is prettig als je elkaar blindelings kunt vinden.” De general manager kijkt dan ook met tevredenheid terug op de periode waarin Hotel Groningen-Hoogkerk gebouwd werd. “Bijkomend voordeel voor ons is dat het kantoor van VSA bij ons in de buurt is, hoewel het meeste werk natuurlijk gewoon op afstand uitgevoerd wordt.”

Samenwerking
met Van Staalduinen Automatisering

Hoewel Langebeek ruime ervaring heeft opgedaan bij Hotel Drachten en Hotel de Biltsche Hoek, was de bouw en inrichting van het splinternieuwe hotel Hotel Groningen-Hoogkerk zijn eerste grote opdracht binnen Van der Valk. De 26-jarige general manager is blij met een partner als Van Staalduinen Automatisering voor de ICT-omgeving. “Bij VSA weet ik gewoon dat het goed komt. Hotel Drachten werkt ook tot volle tevredenheid met VSA, dus voor mij was de keus snel gemaakt.” De general manager roemt met name de professionele houding van VSA. “Het advies is goed en het werk wordt vakkundig uitgevoerd. En wanneer er onverhoopt toch ergens problemen ontstaan, lossen ze het direct op en lopen niet weg voor hun verantwoordelijkheden. Toen wij problemen ondervonden met de stabiliteit van ons modem zorgde VSA direct voor een oplossing. Daar hou ik van.” Nu de opening van Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk een feit is, gaat het échte exploitatiewerk voor Langebeek beginnen. “We liggen mooi op koers en gaan de komende jaren verder bouwen aan dit prachtige hotel op deze mooie locatie. Dat doen we met VSA als onze ICT-partner.”

Direct contact

Wij maken hotelautomatisering overzichtelijk. U hoeft bij een vraag of probleem niet uit te zoeken met welke leverancier u contact moet opnemen. U heeft in ons 1 aanspreekpunt. Wij helpen u verder!

Wie voor VSA kiest, kiest voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Bel +31 (0) 592 53 00 53Verstuur e-mail >