Cases

Hotel Roermond

Van 26 mei 2020maart 22nd, 2021Geen reacties

Hotel Roermond

Hotel Roermond kiest voor Acces Points per kamer

In de prachtige Hanzestad Roermond kom je ogen en oren te kort. Dankzij de rijke historie van de stad is een bezoek aan Roermond dan ook zeer de moeite waard. Naast de vele culturele en historische hoogtepunten die de stad rijk is, biedt ook het nabijgelegen nationale park De Meinweg haar bezoekers een aangenaam verblijf. Manou Dolmans exploiteert in en rondom Roermond drie hotels en diverse restaurants. Bij het onlangs verbouwde Hotel Roermond aan het Stationsplein, stapte ze met haar Wifi en telefoniediensten over naar Van Staalduinen Automatisering. De ICT-leverancier uit Assen geldt als een van de meest toonaangevende hotel-ICT-aanbieders van ons land. We spraken met Manou over haar keuze voor Van Staalduinen Automatisering en over de vlucht die hotel-ICT de afgelopen jaren heeft genomen.

Centraliseren van ICT-diensten

Drie hotels, met elk hun eigen karakter, dat is wat de hotels van Manou Dolmans het meest typeren. Hotel Kasteel Daelenbroeck weerspiegelt romantiek, sfeer en luxe. In Boshotel Vlodrop dompel je jezelf onder in een oase van rust. Het gloednieuwe en hypermoderne Hotel Roermond biedt alle luxe en comfort dat je van een tophotel mag verwachten.

Het laatstgenoemde hotel is de afgelopen jaren volledig herbouwd. Bij de bouw heeft Manou bewust gekozen voor een centralisering van ICT-diensten. “Ons eerste vraagstuk aan Van Staalduinen Automatisering was hoe we onze telefonie volledig centraal konden beheren,” vertelt de hotelier. “Elk van de drie afzonderlijke hotels heeft weliswaar een eigen receptie waar operationele zaken worden afgehandeld, maar voor alle overige zaken, zoals planning en reservering, wilden we voortaan gebruik maken van een centrale oplossing vanuit het Boshotel.” En die aanpassing was volgens Manou best spannend. “Het lijkt misschien een eenvoudige ingreep, maar in de praktijk moet alles wel tot achter de komma kloppen, zowel softwarematig als hardwarematig. Voor onze hotels stapten we bij de herbouw direct ook over op VoIP. Salesmanager Marcel Rona van Van Staalduinen Automatisering heeft dat hele traject begeleid. “We zijn heel blij met het resultaat,” vertelt Manou. De hoteldirecteur was zich er tijdens de herbouw van Hotel Roermond van bewust dat verouderde ICT-diensten, zoals de aanwezigheid van één centraal wifi-punt binnen een hotel, achterhaald zijn. “Zulke technieken, die toch een verhoogd risico op storing hebben, moet je in het belang van je gasten niet meer in je hotel willen hebben. Wij hebben daarom direct gekozen voor accesspoints per kamer.”

Direct contact

Wij maken hotelautomatisering overzichtelijk. U hoeft bij een vraag of probleem niet uit te zoeken met welke leverancier u contact moet opnemen. U heeft in ons 1 aanspreekpunt. Wij helpen u verder!

Wie voor VSA kiest, kiest voor gemak, veiligheid en zekerheid.

Bel +31 (0) 592 53 00 53Verstuur e-mail >

De voordelen van een optimale Hotel IT

Wij bieden u alle interne automatisering (servers, netwerken, werkplekken), bescherming van uw netwerk (firewall) en veilige externe backup van uw data.

Automatisering waar u op kunt bouwen

Het fundement van uw automatisering bestaat uit servers, netwerken en werkplekken. Dit fundament moet stevig zijn. Wij zorgen dat u er uw bedrijfsvoering op kunt bouwen.

Lees meer over Servers – Netwerken – Werkplekken >

Veiligheid van uw data

Bij een calamiteit in uw netwerk wilt u snel weer over uw data kunnen beschikken. Dat kan met Online Backup. De data bevinden zich in een veilig datacenter buiten uw hotel. Ze zijn 24 uur per dag online beschikbaar.

Lees meer over Online Backup >

Grip op internetgebruik

Uit onderzoek is gebleken dat 40% van het internetgebruik op de werkvloer niet aan het werk gerelateerd is. Met software voor internetbewaking en toegangsbeheer kunt u het gebruik reguleren.

Lees meer over WebProtection >

Bescherming van uw netwerk tegen indringers

Kwaadaardige software wordt steeds geavanceerder. Soms komt het als een paard van Troje binnen via filetransfer en e-mails. U heeft de nieuwste firewall nodig om uw netwerk te beschermen.

Lees meer over Next-generation Firewall >

Oplossingen voor

Snelle dienstverlening
Flexibel maatwerk
24/7 dienstverlening
25 jaar ervaring in hotel-IT
Veilige Hotel-IT oplossingen
Snelle dienstverlening
Flexibel maatwerk
24/7 dienstverlening
25 jaar ervaring in hotel-IT
Veilige Hotel-IT oplossingen
Snelle dienstverlening
Flexibel maatwerk
24/7 dienstverlening
25 jaar ervaring in hotel-IT
Veilige Hotel-IT oplossingen